Tunggods

Kompetens & erfarenhet

Vår personal mycket hög kompetens och erfarenhet från flyttningar av allt från kassaskåp, maskiner, kyl och ventilationsutrustning samt hissmotorer. You name it, we move it!

Det kan vara svårt att flytta tunga möbler och dylika saker på egen hand.
Pianoflytt är till exempel något som är bäst att överlåta till experter, men även flytt av andra tunga föremål kräver inte bara fysisk styrka utan även att man har tillgång till rätt hjälpmedel och vana av att snabbt kunna räkna ut hur man till exempel kan bära ner ett stort piano i ett trångt trapphus.

Pianoflytt är en av sakerna vi gör, men vi på MR-Flytt kan hjälpa dig oavsett vad det rör sig om: vi flyttar gärna saker som kassaskåp, piano, flygel, båt- och hissmotorer, järnbalkar, betongblock, vitvaror+installation etc.

För oss är inget omöjligt.

Vår styrka - våra hjärnor

Vi har många hjälpmedel för dessa specialuppdrag men alla uppdrag är unika och kräver en kreativ och kompetent personal som är erfaren nog att kombinera hjälpmedlen med det bästa verktyget av alla – hjärnan. Den kombinationen effektiviserar arbetet och minimerar risken för skador på golv och inredning.

Blir kunden nöjd, ja då är också vi nöjda med till exempel pianoflytten vi utfört i Göteborg. Vi transporterar också kassaskåp, vapenskåp och brandskåp, vi flyttar datorer och kopiatorer, industriinredning (frysdiskar, kyldiskar, maskiner, ugnar m.m.), konstföremål (skulpturer, stora tavlor m.m.) och en rad andra tunga föremål.

Frågor eller funderingar? Ring oss!

Tel: 0728-300 330 alla dagar 08,00-22,00

Call Now ButtonRing 0728-682 782