Flyttstäd

l

Städgaranti

Vi gör ert hem/kontor rent, med städgaranti. Vi utför flyttstädningar i Göteborgstrakten, både för företag & privatpersoner och då oftast i samband med flytt. Många av våra kunder tycker det är skönt att slippa ha FLERA olika företag inblandade vid flytten. Med oss får ni endast EN kontakt som sköter allt – packning, flytt, transport, städning, röjning, köra till tippen, med mera.

Anlitar du oss för din flyttstädning kan du också få allt utfört på samma dag om du så önskar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, från 25:-/kvm (beroende på kontorets/bohagets yta). Lägre än så är svårt att hitta – särskilt med tanke på kvaliteten som vi erbjuder.

Kostnadseffektivt

Vår minimikostnad vid flyttstädning ligger på 1600 kronor. Ring oss så gör vi vårt bästa för att ge dig ett så bra pris som möjligt. Vi erbjuder dig gärna anpassade lösningar för hela din flytt, från packning till städning och röjning. Det är en av anledningarna till att vår verksamhet är så pass uppskattad av våra kunder – vi håller det vi lovar och vi erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar.

Självklart lämnar vi garanti på städningen, eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Fulla garantier gentemot den nya hyresgästen.

 

 

Detta ingår i vår flyttstäd:

Kök

Belysning, spisfläkt, ventil (ej inuti), ugn, plåtar, spis. Kyl och frys. Skåp, lådor, luckor och arbetsbänkar.

Badrum

Belysning, badrumsskåp, speglar, badkar (front till Jacuzzi demonteras och monteras av kunden). Toalett, tvättställ, golvbrunn. Avkalkning och rengöring av kakel och klinkers. Ventil.

Alla rum

Fönsterputsning (in- och utsida), fönsterbänkar.fönsterkarmar, dörr, dörrkarmar, golv och golvlister, garderober, trösklar, element (även bakom).

Ingår Ej

Tvätt av väggar och tak i köket, (endast avfläckning av synliga fläckar).Persienntvätt, balkong, putsning av inglasad balkong, utsida på fönsterbleck, vindsutrymme/föråd, användning av skurmaskin vid väldigt smutsiga golv.

Garanti

Vi lämnar garanti på städningen, eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Fulla garantier gentemot den nya hyresgästen.

OBS!

Ni kan självklart lägga till fler punkter efter egna önskemål.

Frågor eller funderingar? Ring oss!

Ring oss på 0728-300 330 alla dagar 0800-22,00

Call Now ButtonRing 0728-682 782